Ubicacio Corça

EL MUNICIPI DE CORÇÀ

El municipi de Corçà està situat al nord-oest del Baix Empordà limitant amb el de Rupià i Parlavà al nord, Ullastret i La Bisbal a l’est, Cruïlles i Monells al sud i Madremanya i La Pera a l’oest. El terme està format per Corçà, Cassà de Pelràs, Casavells i Matajudaica a més a més dels veïnats d’Anyells i Planils. Al nucli més gran hi ha l’ajuntament i el consultori mèdic.

Geogràficament està dividit en dues zones, una ocupada per petits pujols dels contraforts nord-orientals de les Gavarres amb el Puntuí, Terra Negra, el Puig Blanc i el Puig Rodó i l’altra, la plana, travessada pel Rissec.

Carrerer Casc Antic

El municipi de Corçà presenta una activitat diversa amb un  sector agrícola a Casavells i Matajudaica, un sector industrial a desenvolupar a Corçà i activitats dels sector terciari multidisciplinars en els tots els pobles del municipi.

Per donar a conèixer el municipi, la seva gent, les activitats artesanals, gastronòmiques, els racons medievals, els productes de la terra i de l’entorn,  us convidem a passar un dia a Corçà gaudint de les activitats al voltant el món de les mascotes i els animals de companyia.